Home > >

Meer bereiken met je website of webwinkel

Misschien wil je meer verkopen of meer offerte aanvragen?

We horen het bij Hugo Media heel veel. We hebben een goede website maar er komt gewoon niet genoeg uit. Als we dan vragen wat de klant wil is het vaak : Ik wil gewoon hoger in Google. Maar dat is niet het primaire doel. Natuurlijk wil je gevonden worden, maar als de rest niet optimaal is dan heeft het geen enkele zin om gevonden te worden.

Vaak weet je als ondernemer niet meer wat je moet verbeteren of hoe. Hoe zorg je er nou voor dat er meer uit je online precentatie gehaald wordt of meer verkocht wordt via je webwinkel?

Meer conversie in je webwinkel? lees onze checklist met meer dan 100 punten waarop je webwinkel beter kan scoren.

Kunnen de teksten op je website niet gewoon beter?

De teksten op je website zorgen ervoor dat mensen geinterreseerd worden of juist afhaken en wegklikken. Het feit dat jij nu nog leest betekent dat je al langer dan de gemiddelde bezoeker op een website leest. Je bent misschien direct op deze pagina gekomen, maar het kan ook zijn dat je zelfs al hebt doorgeklikt vanuit de website.

We hopen in ieder geval dat je homepage niet begint met "Welkom bij ...." Als dat zo is, begin dan meteen met het weghalen van deze regel en verzin wat beters. Natuurlijk is iedereen welkom. Dat weten we allemaal en niemand zit erop te wachten om welkom geheten te worden. We hebben het druk zat, we zoeken op het internet naar een product of een oplossing. Misschien zoeken we slechts nog informatie.

Door de juiste teksten, interresante informatie haal je resultaten. Dat hebben wij al zo vaak zien gebeuren.

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen?

Neem eens contact met ons op.

 

 

 

 

Contact

Hugo.media
Binnen Walevest 46
3311 AB Dordrecht
Zuid-Holland
telefoonnummer: 078 20 32 004
e-mailadres: info@hugo.media