Home > >

Jij wilt een betere website

Meer resultaten of verkopen. Een betere site voor je klant.

Een website laten maken is tegenwoordig niet zo moeilijk meer. Maar echt scoren met je website is vaak een tweede. Zo een website waarop de klant meteen kan vinden wat hij zoekt. Gevonden worden in Google.

Hoeveel resultaat haal jij nu met je website? Je weet vaak dat het beter moet maar niet hoe. 

Wat Hugo zo leuk vind aan websites maken is dat het verschil zit in een goede opbouw, pakkende teksten en écht maken waar je klant naar op zoek is. Maken waar je klant behoefte aan heeft. Jij biedt een mooi product of dienst en daar heb je goed over nagedacht. Jij weet waarom jouw product goed is. Het alleen goed verpakken en verkopen op een website blijkt vaak niet zo makkelijk als het lijkt.

Alles valt of staat met een goede indeling. Succes wordt gehaald met pakkende teksten. Je klant pakt de telefoon of stuurt een e-mail omdat hij overtuigt is door je website. Een goede website zorgt ervoor dat je meer tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is : geen onnodige telefoontjes omdat alles helder is terug te vinden.

Een website die je klant precies overtuigt waarom jouw dienst goed is. Een site die precies duidelijk maakt waarom anderen al met veel plezier kozen voor jouw product.

Als we dan toch even twee clichés mogen noemen dan is het wel meedenken en ontzorgen. Lege begrippen die je overal hoort, maar die wel erg belangrijk zijn. Gedurende het proces van het maken van een website kijken we naar je teksten, je bedrijf, je klant. Misschien heb je hulp nodig bij het schrijven van teksten of bij het uittekenen van de customer journey? Of heb je al een site en wil je weten hoe je beter in Google kunt komen?

Wil je eens kort van gedachten wisselen? Misschien wil je eens kennismaken? Wie is Hugo?

Neem dan gewoon eens contact op!

Neem contact op met Hugo

Contact

Hugo.media
Binnen Walevest 46
3311 AB Dordrecht
Zuid-Holland
telefoonnummer: 078 20 32 004
e-mailadres: info@hugo.media